10 év kiterjesztett garancia Gree klímákra

10 év kiterjesztett jótállás

Létrehozva: 2021. január 6.

2021.01.01 után vásárolt Gree lakossági magasoldalfali klímaberendezésekre 10 év teljeskörű kiterjesztett jótállás jár a magyarországi forgalmazónak köszönhetően!

Mit is jelent ez?

A gyártói alap 3 éves jótállás az idén vásárolt berendezésekre 10 évre van teljeskörűen kiterjesztve.

A beüzemelés után ezen a linken kell beregisztrálni a klímát. Igény esetén ebben is segítünk 🙂

Ezek után már élvezhetjük is a nyugodt “klímás” éveket 🙂

A tőlünk vásárolt klímára is érvényes teljeskörűen?

Igen. Közvetlenül a hivatalos magyarországi forgalmazóval állunk kapcsolatban, így minden tőlünk vásárolt és általunk felszerelt GREE klímára érvényes a 10 év kiterjesztett jótállás. Bármilyen probléma merül fel csak keressetek minket és segítünk a megoldásában.

Mely légkondicionálókra érvényes?

Az összes oldalunkon megtalálható GREE lakossági berendezésre. Kíváncsi vagy rájuk? Kattints ide és már válogathatsz is az elérhető klímák között.

Mik a jótállási feltételek?

1. Kizárólag újonnan vásárolt Gree magasoldalfali lakossági berendezések regisztrálhatóak. (cikkszám kezdete: GWH)

2. A beltéri egység sikeres regisztrációja a vele azonos hűtőkörre kötött kültéri egységre is vonatkozik.

3. Technológiai felhasználásra vásárolt (például: szerverhűtés; gyártás vagy termelés hűtése; magas gőz, vagy korrozív anyagokkal terhelt) vagy magas párakitettségű helyiségek hűtésére-fűtésére (például: medence- és pince térben, wellness helyiségben) alkalmazott berendezések nem regisztrálhatóak.

4. A 10 év kiterjesztett jótállás kizárólag Magyarország területén telepített, valamint a Cool4u Kft., mint hivatalos magyarországi Gree képviselet által forgalomba hozott készülékekre vonatkozik.

5. A készülék telepítését érvényes klímaszerelési engedéllyel (adószámmal és NKVH engedéllyel) rendelkező magyarországi egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság végzi.

6. A jótállás a készülék rendszeres karbantartásához kötött, melynek a részleteit a kezelési kézikönyv tartalmazza.

7. A 10 éves időtartamba beletartozik a 3 év alap jótállás is. A jótállás kezdő időpontja az üzembe helyezés napja. Ha az üzembe helyezés a vásárlást követő hat hónapon túl történik, akkor a jótállás kezdő időpontja a termék vásárlásának a napja lesz.

8. Amennyiben valósággal nem egyező adatokkal történik a regisztráció, még sikeres regisztráció esetén is a kiterjesztett jótállás azonnali megszüntetését vonja maga után.

Szeretnéd élvezni Te is, hogy évszaktól függetlenül mindig olyan idő legyen az otthonodban, irodádban amilyet Te szeretnél?